top of page

 • Hoe lang duurt een levering?
  We zijn maar een kleine winkel met een klein team. We doen er alles aan om alle producten zo snel mogelijk te leveren. Normaal gezien duurt een levering 3 tot 6 werkdagen (na ontvangst betaling). Echter is de levering afhankelijk van de koerierdienst. Als we ervaren dat de koerierdienst herhaaldelijk meer dan 6 dagen nodig heeft om een product te leveren, zullen we overwegen om van koerierdienst te veranderen.
 • Verhandelen jullie ook buiten Europa?
  We zijn een kleine webwinkel, en daarom is het voor ons onmogelijk om onze producten over de hele wereld te voorzien. We focussen op West-Europa, en verhandelen enkel naar Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal.
 • Als ik niet tevreden ben over mijn aankoop, kan ik dan mijn product terugsturen?
  Hoewel we een kleine webwinkel zijn doen we er alles aan om onze klanten de beste producten voor te leggen aan de beste tarieven. Niettemin, als we er niet in slagen om u tevreden te stellen met ons product kan u het terugsturen en vragen voor een terugbetaling. Dit zijn de voorwaarden: -Binnen 1 maand na aankoop -We betalen enkel ongebruikte, ongeopende producten terug. Wat betreft de naalden, betekent dit dat de doosjes nog dicht moeten zijn. We maken een uitzondering op onze tattoomachine: als er iets mankeert aan het toestel kan u het terugzenden en vragen voor een terugbetaling of een nieuwe machine (binnen het jaar na aankoopdatum). De verzendkost van de terugzending van het product dient wel steeds te gebeuren op kosten van de klant.
 • Waarom bieden jullie zo weinig producten aan?
  Onze klanten zijn voornamelijk beginnende tatoeëerders. We willen hen degelijke producten aanbieden aan de beste prijzen. Daarom maakten we een beperkte selectie van producten welke we in grote hoeveelheden aankopen, hetgeen de prijs laag kan houden.
 • Zijn alle producten te gebruiken op mensenhuid?
  Ja. Alles wat we verkopen is 100% veilig. De inkt is REACH conform.
 • Bieden jullie een laagste prijs garantie?
  Onze voornaamste doelgroep is startende tatoe artiesten. We zijn ons ervan bewust dat het een grote investering vraagt om professioneel tatoeëerder te kunnen worden. Daarom doen we ons best om onze klanten de beste prijzen te kunnen aanbieden. De meeste van onze producten vind je bij ons aan de laagste tarieven. Hoewel we proberen om de beste tarieven te hanteren, geven we liever geen laagste prijs garantie.
 • Is de inkt die jullie aanbieden EU-gekeurd?
  Sinds het begin van 2022 zijn er restricties op het gebruik van de inkt. We zullen zo snel mogelijk een EU-gekeurde inkt trachten te voorzien.
bottom of page